GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έτοιμος να δείξω την αξία μου»

Με τέσσερις εμφανίσεις (όλες ως αλλαγή) ο Γιώργος Σαμαράς δεν έχει πείσει ακόμα στην Γουέστ Μπρομ. Πλέον ο έλληνας στράικερ δείχνει ...


Με τέσσερις εμφανίσεις (όλες ως αλλαγή) ο Γιώργος Σαμαράς δεν έχει πείσει ακόμα στην Γουέστ Μπρομ. Πλέον ο έλληνας στράικερ δείχνει έτοιμος ν” αποδείξει την αγωνιστική του αξία με την φανέλα των «baggies».
«Όταν ήρθα στην ομάδα, έκανα κάποιες προπονήσεις και μετά έφυγα γιατί κλήθηκα στην Εθνική ομάδα… Έπειτα επέστρεψα, προπονήθηκα ξανά, βελτίωσα το επίπεδο ετοιμότητάς μου, όμως έφυγα ξανά για την Εθνική. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν έχεις το χρόνο να δουλέψεις όπως θέλεις στην ομάδα σου.
Η αλήθεια είναι παρά την απογοήτευση για το γεγονός πως δεν κλήθηκα ξανά στην Εθνική τον Νοέμβριο, είχα την ευκαιρία να δουλέψω 10 μέρες περισσότερες στη Γουέστ Μπρομ. Έπαιξα και στο φιλικό με τη Λέστερ.
Αισθάνομαι καλύτερα μέρα με τη μέρα και αντιλαμβάνομαι πως τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και ο προπονητής μου καταλαβαίνουν τι παίκτης είμαι και τι μπορώ να κάνω. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να αποδείξω την αξία μου στον προπονητή μου», δήλωσε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση