GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να τους κόψουμε τον ρυθμό»

Όντας ένας από τους πιο ανεβασμένους παίκτες της ομάδας, ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε πριν τη τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για...


Όντας ένας από τους πιο ανεβασμένους παίκτες της ομάδας, ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε πριν τη τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ.
Αναλυτικά:
«Όπως σε όλα τα παιχνίδια μας, έτσι και τώρα θα ξεκινήσουμε από την άμυνα. Η Γαλατασαραϊ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα με έμπειρους παίκτες, που είναι αρκετά ταλαντούχοι. Εμείς έχουμε ένα πλάνο, θέλουμε να το εφαρμόσουμε 40 λεπτά να είμαστε συγκεντρωμένοι και ξεκινώντας πάλι από την άμυνα, να πάρουμε το παιχνίδι».
Σχετικά με το πλάνο που έχει η Γαλατασαραϊ, ο νεαρός γκαρντ επεσήμανε: «Έχει κάποιους παίκτες-κλειδιά και πρέπει να σταματήσουμε το ρυθμό τους. Τους αρέσει να τρέχουν στον αιφνιδιασμό, πρωτεύοντα και δευτερεύοντα και πρέπει να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι για να τους σταματήσουμε».
Όσο για την αργή φροντ λάιν των αντιπάλων: «Είναι κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε, αλλά είναι πολύ δυνατοί επιθετικά στο πικ εν ρολ και πρέπει να τους σταματήσουμε».
Για τον Αρόγιο: «Είναι ένας παίκτης που του αρέσει να περνάει η μπάλα πολύ ώρα από τα χέρια του και μέσα από το πλάνο της ομάδας πρέπει να τον σταματήσουμε»
Τέλος για το νέο του προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλο: «Προσπαθεί να περάσει την νοοτροπία του, κάτι το οποίο φαίνεται μέσα στο παρκέ και μέσω σκληρής δουλειάς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας». Για τις ομοιότητες και τις διαφορές με τους προηγούμενους: «Όλοι οι προπονητές έχουν διαφορές στον τρόπο δουλειάς τους. Εμείς συνεχίζουμε να είμαστε δυνατοί, ξεκινώντας από την άμυνα».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση