GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θα είναι ντροπή αν δεν πάρει ο Ρονάλντο τη Χρυσή Μπάλα»

Θα είναι μεγάλη ντροπή αν δεν πάρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο τη Χρυσή Μπάλα, όπως ανέφερε ο Φάμπιο Κοεντράο. Ο αριστερός μπακ της Ρεάλ Μ...


Θα είναι μεγάλη ντροπή αν δεν πάρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο τη Χρυσή Μπάλα, όπως ανέφερε ο Φάμπιο Κοεντράο. Ο αριστερός μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης στήριξε τον συμπαίκτη του και συμπατριώτη του σε συνέντευξη που παραχώρησε, τονίζοντας ότι κάποιοι προσπαθούν εσκεμμένα να επηρεάσουν την κοινή γνώμη ενάντια στον 29χρονο άσο.
«Θα είναι μεγάλη ντροπή αν ο Κριστιάνο δεν κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα, Είναι ένα ατομικό βραβείο, όχι ομαδικό. Πιστεύω πως όλοι θα συμφωνήσουν μαζί μου. Δεν υπήρξε ποτέ τόσο μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον καλύτερο και στο νούμερο δύο. Όπως είπε και ο Αντσελότι πρόσφατα, θα είναι καλύτερο να μιλήσουμε για την επόμενη Χρυσή Μπάλα, καθώς δεν υπάρχει τίποτα να συζητήσουμε για φέτος. Μπορεί μόνο να πάει στον Ρονάλντο», είπε ο 26χρονος αμυντικός που στη συνέχεια μίλησε για τους αθμούς του συμπατριώτη του.
«Το περσινό του ρεκόρ στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ασύλληπτο. Επίσης θα πρέπει να λάβουμε υπ” όψιν και τον αριθμό των γκολ που έχει σκοράρει ήδη τη φετινή σεζόν. Συνεχίζει να πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις χωρίς να κουράζεται καθόλου», τόνισε ο διεθνής αμυντικός.
Τον τελευταίο καιρό, αρκετά στελέχη στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όπως ο Ζεπ Μπλάτερ, είχαν δηλώσει ότι θα ήταν καλύτερο να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα κάποιος που κατέκτησε το Μουντιάλ. Ο Φάμπιο Κοεντράο δήλωσε πως όσο και αν προσπαθούν κάποιοι, ο κόσμος βλέπει ποιος είναι ο καλύτερος.
«Ορισμένοι άνθρωποι, που κατέχουν θέσεις με τεράστια ευθύνη, λένε πολλά πράγματα ξεκάθαρα για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη. Αυτό είναι το λιγότερο χαζό. Με τις ευθύνες που έχουν οι θέσεις τους, το να λένε τέτοια ψέματα αμαυρώνει το προφίλ τους. Δεν έχει σημασία όμως, γιατί ό,τι και να πουν, δεν θα καταφέρουν να αλλάξουν αυτά που είδε ο κόσμος πέρσι», κατέληξε.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση