GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ορκίστηκε ο Θ. Πλεύρης βουλευτής στη θέση του Αβραμόπουλου

Ορκίστηκε σήμερα το απόγευμα στην Ολομέλεια και ανέλαβε κοινοβουλευτικά καθήκοντα ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος...



Ορκίστηκε σήμερα το απόγευμα στην Ολομέλεια και ανέλαβε κοινοβουλευτικά καθήκοντα ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος...
καταλαμβάνει το έδρανο του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Ο κ. Πλεύρης, ο οποίος είχε διατελέσει βουλευτής με τον ΛΑΟΣ κατά το παρελθόν, στις τελευταίες εθνικές εκλογές ήταν πρώτος επιλαχών με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α' Περιφέρεια Αθηνών.

Με την ανάληψη του αξιώματος του Επιτρόπου από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο κ. Πλεύρης κατέλαβε την βουλευτική του έδρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

2 σχόλια

  1. Τρίτωσε το (επίσημο) φασισταριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στη Ν.Δ. Και άλλος τεταρτοαυγουστιανός φασίστας (υμνητής της δικτατορίας του Μεταξά και του Παπαδόπουλου) στη Βουλή. Και για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, ο Θανάσης Πλεύρης είναι γιος του ιδρυτή της οργάνωσης "4η Αυγούστου" και φυσικά και μέλος της. Όπως ήταν και ο κολλητός του φίλος Άδωνις Γεωργιάδης. Και μην ξεχνάμε και τον γραμματέα της ΕΠΕΝ (η νεολαία της εθνικής παράταξης) Βορίδη, γνωστό και ως "τσεκουράκιας" από τότε που μπήκε στην Νομική Σχολή κρατώντας ένα τσεκούρι για να σφάξει τα κουμούνια, όπως έλεγε.
    Μπράβο σας στελέχη, μέλη και ψηφοφόροι της Ν.Δ. να τους χαίρεστε, άντε και με το καλό να πάρετε και τον Μιχαλολιάκο και την παρέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση