GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Στον εισαγγελέα οι τέσσερις από τους συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια

Στο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι τέσσερις από τους πέντε συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημ...


Στο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι τέσσερις από τους πέντε συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Πάτρας, κατά την διάρκεια πορείας για την 41η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Μετά την άσκηση ποινικών διώξεων οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν και πάλι στην Ασφάλεια Πατρών, προκειμένου να απολογηθούν αύριο στον ανακριτή. Ο πέμπτος συλληφθείς έχει αφεθεί ελεύθερος, επειδή είναι ανήλικος.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι πέντε συλληφθέντες ηλικίας 33, 30, 29, 20 και 15 ετών αντίστοιχα, συμμετείχαν σε ομάδα περίπου 300 ατόμων, που ακολουθούσαν την πορεία και επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις με βόμβες μολότοφ.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο βόμβες μολότοφ πέτρες, αντιασφυξιογόνες μάσκες και πολυεργαλείο με λεπίδες.
Επιπλέον, σε διάφορα σημεία κατά τη διαδρομή της πορείας βρέθηκαν από αστυνομικούς τρεις βόμβες μολότοφ. Ακόμη, κατά την διάρκεια των επεισοδίων προκλήθηκαν μικρές φθορές σε δύο παράθυρα του δικαστικού μεγάρου και σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση