GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νύχτα έγινε μέρα στο Βερολίνο

Χιλιάδες μπαλόνια υψώθηκαν απόψε στον ουρανό του Βερολίνου, υπό τους ήχους της Ωδής στη Χαρά του Μπετόβεν, στο πλαίσιο των εκδηλώσεω...


Χιλιάδες μπαλόνια υψώθηκαν απόψε στον ουρανό του Βερολίνου, υπό τους ήχους της Ωδής στη Χαρά του Μπετόβεν, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 25ης επετείου από την πτώση του Τείχους.
Πολλές χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην Πύλη του Βρανδεμβούργου και σε όλο το κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας για να δουν να υψώνονται τα περίπου 7.000 μπαλόνια που είχαν τοποθετηθεί σε ένα τμήμα μήκους 15 χλμ. του Τείχους που χώριζε το Βερολίνο από το 1961 ως την 9η Νοεμβρίου 1989.
Η Άνγκελα Μέρκελ παρακολούθησε συναυλία υπό τη διεύθυνση του ισραηλινο-αργεντινού Ντάνιελ Μπαρενμπόιμ πριν μεταβεί στην Πύλη του Βραδεμβούργου για την κορύφωση των τριήμερων εκδηλώσεων υπό το σύνθημα «Το θάρρος της ελευθερίας».
Τα όνειρα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα και τίποτα δεν είναι καταδικασμένο να μείνει το ίδιο: Αυτό είναι το μήνυμα της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου, δήλωσε η καγκελάριος μιλώνταςκατά τη διάρκεια τελετής στο Μνημείο του Τείχους του Βερολίνου.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση