GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύροι μετανάστες διαμαρτύρονται έξω από τη Βουλή

Σύροι μετανάστες, οι οποίοι υπό την απειλή των τζιχαντιστών αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους έχουν συγκεντρωθεί αυτή τη στ...


Σύροι μετανάστες, οι οποίοι υπό την απειλή των τζιχαντιστών αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους έχουν συγκεντρωθεί αυτή τη στιγμή έξω από τη Βουλή, ζητώντας από την ελληνική κυβέρνηση να τους προσφέρει βοήθεια.
Περίπου 400 άτομα από τη χώρα της Ασίας, που έφτασαν στην Ελλάδα με το που ξέσπασαν οι εχθροπραξίες με τους τζιχαντιστές, ζουν -όπως αναφέρουν οι ίδιοι- στους δρόμους, καθώς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να νοικιάσουν κάποιο χώρο.
Ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, τα οποία κοιμούνται στα πεζοδρόμια, έχοντας ως μόνη προστασία από το κρύο τις κουβέρτες που πήραν οι γονείς τους στο μεγάλο ταξίδι της φυγής.
Περίπου 100 από αυτούς έχουν συγκεντρωθεί στον πεζόδρομο της λεωφόρου Αμαλίας, απέναντι από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη κα ζητούν η ελληνική πολιτεία να τους βοηθήσει όσο μπορεί.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση