GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Τη Δευτέρα συνεχίζεται η δίκη της Ναταλίας Βουτσινά

Τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου θα συνεχιστεί στα Δικαστήρια του Αιγίου, η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της δολοφονίας της 43...



Τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου θα συνεχιστεί στα Δικαστήρια του Αιγίου, η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της δολοφονίας της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά από 33χρονο Αλβανικής καταγωγής τον περασμένο Απρίλιο εντός του σπιτιού της στο Προάστειο Πατρών.

Την 1η Νοεμβρίου οπότε ξεκίνησε και πάλι η εκδίκαση της υπόθεσης, μετά την διακοπή του Δικαστηρίου, ικανοποιώντας αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του δράστη, να εξεταστεί ο εντολέας του από ψυχίατρο, επικαλούμενος ότι ο 33χρονος πάσχει από σχιζοφρένεια, ο Καθηγητής ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης Ιωάννης Νέστορος ο οποίος ορίστηκε ως πραγματογνώμονας, υποστήριξε ότι ο αλλοδαπός πάσχει από σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και δεν είχε επίγνωση των πράξεών του το μοιραίο πρωινό.

Στο ίδιο μήκος και η κατάθεση του ψυχιάτρου των φυλακών όπου είναι έγκλειστος ο κατηγορούμενος. Από την πλευρά του ο ψυχίατρος και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας που είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, κατέθεσε πως ο δράστης πάσχει μεν από διαταραχή, όμως αυτή δεν εντοπίζεται όταν τέλεσε τον φόνο. Δηλαδή είχε επίγνωση του άδικου της πράξης του.

Στο Δικαστήριο κατέθεσε και ο σύντροφος της Ναταλίας Ανδρέας Βρής. Μίλησε για την Ναταλία και τον χαρακτήρα της..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση