GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνοδος στο χρηματιστήριο

Με άνοδο έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας. Σύμφωνα με χρηματιστηριακούς αναλυτές οι επενδυτές έ...


Με άνοδο έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας. Σύμφωνα με χρηματιστηριακούς αναλυτές οι επενδυτές έδειξαν να προεξοφλούν αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον διεθνή οίκο αξιολόγησης Moody΄s αλλά και συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα. Επίσης υπήρξαν και κινήσεις «καλλωπισμού» των αποτιμήσεων ενόψει του τέλους του μήνα, κυρίως από hedge funds τα οποία «κλείνουν τα βιβλία τους» για το 2014 τον Νοέμβριο.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 963,19 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 1,29%.
Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε ανώτερη τιμή στις 977,13 μονάδες, όταν σημείωνε άνοδο έως και 2,75%.
Η αγορά έκλεισε το Νοέμβριο με άνοδο 5,17%, μετά από επτά συνεχόμενους μήνες πτώσης στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης είχε καταγράψει συνολικές απώλειες 31,44%.
Ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης έκλεισε την εβδομάδα με πτώση 3,20%, ενώ από τις αρχές του έτους υποχωρεί σε ποσοστό 17,16%.
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 80,39 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 1,10%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 2,84%.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση