GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαλκίδα: Διέρρηξε αυτοκίνητο αλλά δεν πρόλαβε να διαφύγει

Σχεδόν μπροστά στα μάτια των… ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διέρρηξε το Ι.Χ. αυτοκίνητο μιας 37χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα ένας 34χρο...

Σχεδόν μπροστά στα μάτια των… ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διέρρηξε το Ι.Χ. αυτοκίνητο μιας 37χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα ένας 34χρονος Αλβανός και άρπαξε από μέσα ένα μικρό χρηματικό ποσό!

Όπως ήταν φυσικό, όμως, οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή τον τσάκωσαν αμέσως και τον παρέδωσαν στην Ασφάλεια όπου ανακρίνεται και για άλλες παρόμοιες κλοπές, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

*** Ούτε ένα μήνα δεν χάρηκε το κινητό που είχε κλέψει από ένα σπίτι στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα της Κέρκυρας ένας 22χρονος τσιγγάνος. Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της κλοπής και το κλεμμένο κινητό βρέθηκε στο σπίτι του και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του. Ο νεαρός δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

*** Στον ίδιο εισαγγελέα υποβλήθηκε δικογραφία που σχηματίστηκε μετά την εξιχνίαση της διάρρηξης που είχε γίνει στις 9 Ιουνίου σε μια εμπορική επιχείρηση στην Κέρκυρα. Δράστης ήταν ένας 19χρονος Μαροκινός, που είχε αρπάξει από μέσα 400 ευρώ. Ούτε αυτός συνελήφθη, όμως, ελλείψει αυτοφώρου.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση