GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκιάθος: Κατέγραφαν με κάμερες όσους έπαιζαν «φρουτάκια»

«Θωρακισμένο» με τρεις κάμερες που κατέγραφαν σε βίντεο τους εσωτερικούς χώρους του και όσους πόνταραν τα χρήματά τους στο απαγορευμ...


«Θωρακισμένο» με τρεις κάμερες που κατέγραφαν σε βίντεο τους εσωτερικούς χώρους του και όσους πόνταραν τα χρήματά τους στο απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια», ήταν ένα Ίντερνετ καφέ στη Σκιάθο όπου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα άνδρες της Ασφάλειας Βόλου.
Την ώρα εκείνη στο κατάστημα δεν υπήρχαν θαμώνες, όμως το σύστημα παρακολούθησης λειτουργούσε όπως και το καταγραφικό μηχάνημα. Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν και έξι πλήρη συστήματα υπολογιστών με το παράνομο ηλεκτρονικό παιχνίδι που λειτουργούσαν την ώρα της εφόδου, ενώ συνελήφθησαν ο 50χρονος προσωρινά υπεύθυνος και ένας 29χρονος σερβιτόρος.
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη 340 ευρώ που προέρχονταν από τα παράνομα παιχνίδια και τρία ιδιόχειρα σημειώματα που ανέγραφαν διάφορα χρηματικά ποσά. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ ο 48χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση