GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έθαψε στο έδαφος ενάμισι κιλό χασίς!

Χασισόδεντρα περίμεναν ότι θα έβρισκαν στο σπίτι ενός 51χρονου στα Καλύβια Ηλείας οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αμαλιάδας, αλλά βρήκα...


Χασισόδεντρα περίμεναν ότι θα έβρισκαν στο σπίτι ενός 51χρονου στα Καλύβια Ηλείας οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αμαλιάδας, αλλά βρήκαν μόνο τα παράγωγά τους που σκόπευε να διακινήσει στην περιοχή του Βαρθολομιού. Κι αυτά, ήταν… θαμμένα στο χώμα!
Για τον κάτοχο των ναρκωτικών προέκυψαν στοιχεία από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί, αλλά στο σπίτι του βρήκαν μόνο 187 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης σε διάφορες συσκευασίες που ήταν κρυμμένες σε διάφορα σημεία και ένα μαχαίρι μήκους 23 εκατοστών.
Από εκεί και πέρα, ανέλαβαν τα… ρουθούνια του εκπαιδευμένου σκύλου ανιχνευτή, που ξετρύπωσε τους λάκκους στο έδαφος της αυλής της κατοικίας μέσα στους οποίους ο 51χρονος είχε θάψει άλλες τέσσερις συσκευασίες με χασίς συνολικού βάρους ενός κιλού και 286 γραμμαρίων! Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση