GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατήγγειλε ότι του έκλεψαν το… κλεμμένο κινητό του!

Θράσος ή… βλακεία; Αντιμέτωπος με τη θεία δίκη ήρθε ο 48χρονος που είχε κλέψει προ ημερών ένα κινητό από ένα μαγαζί της Ξάνθης, αλλά...


Θράσος ή… βλακεία; Αντιμέτωπος με τη θεία δίκη ήρθε ο 48χρονος που είχε κλέψει προ ημερών ένα κινητό από ένα μαγαζί της Ξάνθης, αλλά έπεσε και ο ίδιος έπεσε θύμα κλοπής από κάποιον… «συνάδελφό» του ο οποίος του το ξάφρισε!
Ο δράστης είχε την αναίδεια να καταθέσει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της πόλης, αλλά έπεσε στην… περίπτωση καθώς την ίδια ώρα πήγε για τον ίδιο λόγο και η 45χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος από την οποία είχε κλέψει το κινητό! Εκείνη αναγνώρισε αμέσως τον δράστη που, όπως ήταν φυσικό, συνελήφθη από τους αστυνομικούς μόλις εκείνοι… συνήλθαν από την έκπληξή τους για την ασυνήθιστη εξιχνίαση της υπόθεσης, χωρίς μάλιστα να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους!
*** Χρήματα, χρυσαφικά και τέσσερα κινητά συνολικής αξίας άνω των 14.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, είχε αρπάξει από πέντε σπίτια στο Κιάτο Κορινθίας τα οποία διέρρηξε τον τελευταίο μήνα ένας 21χρονος. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που τυχόν διέπραξε.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση