GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί παραιτήθηκε ο Ανδρέας Ψυχάρης...

Harris Kodopoulos . Γιατί την "έκανε" με ελαφρά πηδηματάκια ο υιός Ψυχάρης... Τώρα ανακάλυψε τα....προβλήματα συνειδήσεως... ...

Γιατί την "έκανε" με ελαφρά πηδηματάκια ο υιός Ψυχάρης...
Τώρα ανακάλυψε τα....προβλήματα συνειδήσεως...

Η είδηση της παραίτησης του Ανδρέα Ψυχάρη, ο οποίος είχε νωρίτερα επικοινωνία με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Επικρατείας κ. Δημ. Σταμάτη, προκάλεσε αίσθηση καθώς πολλοί ήταν αυτοί που αναζητούσαν τους λόγους της αποχώρησης.
Ουδείς αρνείται ότι ο κ. Ψυχάρης, υιός του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ, είχε εδώ και πολύ καιρό εκφράσει τις ενστάσεις του για την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική αλλά και για την ενίσχυση της «δεξιάς» πτέρυγας στο κόμμα της Ν.Δ.
Ωστόσο, η επιλογή να παραιτηθεί τώρα προκάλεσε ερωτηματικά.
Κάποιοι κάνουν λόγο για την απογοήτευσή του που δεν έλαβε... υπουργικό θώκο.... Κάποιοι άλλοι για τον ισχυρό κίνδυνο μη εκλογής του κατά τις επικείμενες εκλογές, καθώς στην Α' Αθήνας η Ν.Δ. θα εκλέξει μόλις 3 βουλευτές, αν είναι δεύτερο κόμμα.
Κάποιοι τρίτοι έκαναν λόγο για επικείμενη στροφή του Βήματος, έναντι της κυβέρνησης, η οποία δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί με τον κ. Ψυχάρη σε θέση βουλευτή.
Η απόδραση έχει να κάνει με ένα από τους παραπάνω λόγους και όχι τη...συνείδηση του...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση