GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με εκπλήξεις η Εθνική του Τσάνα κόντρα στη Σερβία

Αν και στις τελευταίες προπονήσεις φάνηκε πως θα εμπιστευθεί μια ενδεκάδα πολύ κοντά σε εκείνη που ξεκίνησε τη… μαύρη βραδιά του ελλ...


Αν και στις τελευταίες προπονήσεις φάνηκε πως θα εμπιστευθεί μια ενδεκάδα πολύ κοντά σε εκείνη που ξεκίνησε τη… μαύρη βραδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ήττα από τα Νησιά Φερόε, ο Κώστας Τσάνας φαίνεται πως άλλαξε γνώμη.
Έτσι, προχώρησε σε αρκετές αλλαγές προσώπων με την ελπίδα πως η «γαλανόλευκη» θα παρουσιαστεί βελτιωμένη και με την απόδοσή της θα αφήσει ένα περιθώριο αισιοδοξίας για τη συνέχεια.
Τερματοφύλακας θα είναι ο Γλύκος και στο κέντρο της άμυνας επανέρχεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στο πλευρό του Μανωλά. Στα άκρα θα παίξουν Τοροσίδης και Βύντρα, χωρίς να είναι ακόμη σίγουρο ποιος θα παίξει στα αριστερά, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο μπακ της Ρόμα θα είναι εκείνος που θα… μεταναστεύσει.
Η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Μανιάτη ως κόφτη και Σάμαρη, Κονέ εσωτερικούς χαφ, ενώ εκείνη της επίθεσης θα έχει στα «φτερά» Μαυρία και Χριστοδουλόπουλο και τον Κλάους Αθανασιάδη στην κορυφή.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση