GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ναύαρχος Γκορτζής αποκαθιστά την αλήθεια για τον μισθό των στρατιωτικών

Η “βάφτιση” της μερικής επιστροφής χρημάτων -που κακώς είχαν κοπεί σε στρατιωτικούς - σε “αυξήσεις” έχει ανάψει τα αίματα. Η εν...



Η “βάφτιση” της μερικής επιστροφής χρημάτων -που κακώς είχαν κοπεί σε στρατιωτικούς - σε “αυξήσεις” έχει ανάψει τα αίματα. Η ενόχληση των στρατιωτικών εν ενεργεία και απόστρατων
είναι δεδομένη όπως και τα φαινόμενα κοινωνικού αυτοματισμου που έχουν αρχίσει να εκδηλώνονται.
Ο ναύαρχος Κωστής Γκορτζής αξιοποιεί τα “μέσα κοινωνικής δικτύωσης” και ζητά από τους συνεδέλφους του να κάνουν το ίδιο ώστε να αποκατασταθούν όχι οι μισθοί και οι συντάξεις αλλά η αλήθεια.
Διαβάστε τι έγραψε στο facebook:

Έχουν λυσσάξει τα παπαγαλάκια της Τηλετύφλωσης, γλοιώδεις σάλιαγκοι της κυβερνητικής προπαγάνδας, να περιγράφουν ΑΥΞΗΣΗ και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μισθών των στρατιωτικών και Σ.Α..
Οι Δικαστικοί τσιμουδιά, "βολεμένοι" στα δικά τους και η ΕΣHΕΑ καμαρώνει για το επίπεδο της δημοσιογραφίας. Τσιμουδιά και η Αντιπολίτευση, χωρίς άποψη για τα τεκταινόμενα μπας και θιγούν τα ιερά και όσια κάποιας συνιστώσας της.
Παρακαλώ όλους τους "φίλους" στο βήμα αυτό, στρατιωτικούς και μη, να κοινοποιήσουν στον τοίχο τους της Αλήθεια:
Οι στρατιωτικοί δεν παίρνουν ΑΥΞΗΣΗ. Παίρνουν πίσω το 45% των ΠΑΡΑΠΑΝΩ κλεμμένων (από αυτά που ληστεύθηκαν από όλους τους άλλους Δημόσιους Υπαλλήλους).
Η κυβέρνηση γράφει στα παλιά της τα παπούτσια την απόφαση του ΣΤΕ που την ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ να δώσει ΑΜΕΣΩΣ (από τον Ιούνιο 2014) πίσω τα ΠΑΡΑΠΑΝΩ κλεμμένα στο 100% ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ από τον ΑΥΓ 2012. Δίνει το 45% έξη μήνες μετά και ποσοστό των αναδρομικών σε ...36 μηνιαίες δόσεις.
Όταν έγιναν οι ΠΑΡΑΠΑΝΩ περικοπές ίσχυε το αφορολόγητο των 12000 ευρώ. Με την πρόσθεση των πετσοκομμένων επιστρεφόμενων στα εισοδήματα του 2014 και 2015, με τη μη ισχύ του αφορολόγητου ορίου αυξάνεται η φορολογία εισοδήματος, αυξάνονται οι εισφορές ως ποσοστό των μικτών, και τα πετσοκομμένα επιστρεφόμενα θα πετσοκοπούν ακόμα περισσότερο...
Η δήθεν δηλαδή ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που διαλαλούν οι ανόητοι, ανεπαρκείς ή ένοχοι δήθεν δημοσιογράφοι είναι ΠΕΤΣΙΝΗ, σε βαθμό που αποτελεί ακόμα έναν εξευτελισμό των στελεχών και μόνο σκοπό έχει την ψηφοθηρία. Αλλά τους πήραμε χαμπάρι... Και τους μεν και τους δε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση