GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο χορηγός, του χορηγού και η κακοδιαχείριση...

Aπό τον  Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη. Ας ξεκινήσουμε με την έννοια του χορηγού. Χορηγός είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που προσφέρει χρήμα...

Aπό τον Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη.

Ας ξεκινήσουμε με την έννοια του χορηγού. Χορηγός είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που προσφέρει χρήματα ή υπηρεσίες για κάποια συγκεκριμένη δραστηριότητα, με σκοπό την προβολή της επωνυμίας του.
Πρόσφατα ανακοινώθηκε από τη Σχολή Γονέων Κατερίνης (http://www.sxoligoneon.gr/) το νέο πρόγραμμα ομιλιών της Σχολής. Με χαρά διαπιστώνει κανείς το πλήθος των χορηγών οι οποίοι με την προσφορά τους σε χρήματα ή σε υπηρεσίες βοηθούν τη Σχολή να φέρει εις πέρας το έργο της.

Μεταξύ των χορηγών αυτών βλέπουμε πρακτορείο ταξιδίων το οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει προσφέροντας τα εισιτήρια των προσκεκλημένων, βλέπουμε επίσης εστιατόριο το οποίο θα μπορούσε να προσφέρει την διατροφή των προσκεκλημένων της Σχολής γονέων καθώς και ξενοδοχείο το οποίο φαντάζεται κανείς πως θα προσφέρει τη διαμονή των προσκεκλημένων.

Κι όμως. Κάτι τελείως διαφορετικό συμβαίνει. Το πρακτορείο ταξιδίων (χορηγός της Σχολής) μέσω του οποίου κλείνονται τα σιδηροδρομικά κι αεροπορικά εισιτήρια, το εστιατόριο (χορηγός της Σχολής) στο οποίο θα δειπνήσουν οι καλεσμένοι ομιλητές της Σχολής καθώς και το ξενοδοχείο (χορηγός της Σχολής) στο οποίο θα περάσουν τη νύχτα τους οι προσκεκλημένοι της Σχολής, και οι τρεις (3) αυτοί χορηγοί θα πληρωθούν για τις υπηρεσίες τους από τον Οργανισμό Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης. 1450 ευρώ για εισιτήρια χορηγία του Πολιτιστικού Οργανισμού στο χορηγό, 1020 ευρώ για διαμονή χορηγία του Πολιτιστικού Οργανισμού στο χορηγό και 1700 ευρώ για διατροφή χορηγία του Πολιτιστικού Οργανισμού στο χορηγό. Έρχεται λοιπόν ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Κατερίνης για να επιχορηγήσει στην ουσία τους χορηγούς, οι οποίοι αναρωτιόμαστε τι ακριβώς χορηγία προσφέρουν.

Ειλικρινά με λυπεί το γεγονός πως ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Κατερίνης σπαταλάει στην κυριολεξία χρήματα τα οποία μπορούσε κι έπρεπε να τα εξοικονομήσει και να τα διαθέσει κάπου αλλού. Και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη συμβούλου και της αντιπολίτευσης. Με θλίβει επίσης το γεγονός πως κανείς δεν ελέγχει, κανείς δεν υποψιάζεται και κανείς δεν ενοχλείται. Θεωρούμε ίσως δεδομένο να γίνεται κακοδιαχείριση τόσο μικρών ποσών λες κι έχουμε γεννηθεί όλοι μέσα στα χιλιάρικα.

https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/%CE%A9%CE%9C%CE%92%CE%A1%CE%9F%CE%9B52-2%CE%A9%CE%9E/document?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/65%CE%9A%CE%95%CE%9F%CE%9B52-2%CE%94%CE%99/document?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/%CE%A9%CE%A340%CE%9F%CE%9B52-2%CE%A30/document?inline=true

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση