GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγικός απολογισμός: ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ σκοτώθηκαν ενώ επέστρεφαν από προσευχή...

Η άσφαλτος βάφτηκε με αίμα... Αίμα πιστών αφού οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους επέστρεφαν από εκδρομή που πήγαν για να προσ...



Η άσφαλτος βάφτηκε με αίμα...
Αίμα πιστών αφού οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους επέστρεφαν από εκδρομή που πήγαν για να προσκυνήσουν Δεκατέσσερις άνθρωποι, ανάμεσα τους και 10 προσκυνητές, στην πλειονότητά τους νέοι, σκοτώθηκαν και 38 τραυματίστηκαν όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε χαράδρα το Σάββατο στη νοτιοανατολική Ισπανία, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της περιφερειακής κυβέρνησης στη Μούρθια, σύμφωνα με ειδσησιογραφικό πόρταλ και δημοσιογραφικές πηγές.

Το λεωφορείο, με τους ενορίτες που επέστρεφαν από θρησκευτική εκδήλωση στη Μαδρίτη, έπεσε σε χαράδρα βάθους 15 μέτρων για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, κοντά στην πόλη Βέντα ντε Ολίβια, 60 χλμ. από τον προορισμό του, το χωριό Μπούγιας στην Μούρθια.

Δέκα από τα θύματα σκοτώθηκαν επί τόπου και άλλα τέσσερα υπέκυψαν στα τραύματά τους στο νοσοκομείο. Μεταξύ των νεκρών είναι και ο 36χρονος ιερέας της ενορίας που οργάνωσε το ταξίδι, σύμφωνα με ειδησιογραφικό πόρταλ.

Τα αλκοτέστ και τα τεστ για χρήση ναρκωτικών στα οποία υποβλήθηκαν ο οδηγός του λεωφορείου και ο συνοδηγός βγήκαν αρνητικά, διευκρίνισε ο νομάρχης της περιφέρειας Χοακίν Μπασκουνιάνα.

Η εταιρία που είχε το λεωφορείο δήλωσε ότι μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα στο όχημα είχαν γίνει όλοι οι έλεγχοι.

Ο επίσκοπος Καρθαγένης Χοσέ Μανουέλ Λόρκα Πλάνες δήλωσε ότι η εκκλησία είναι συγκλονισμένη από το φοβερό τροχαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση