GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκινά αύριο η συζήτηση του νέου προϋπολογισμού

Αύριο στις 10 το πρωί ξεκινά στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, η συζήτηση του νέου προϋπολογισμού. Στην Ολομέλεια, ο κ...


Αύριο στις 10 το πρωί ξεκινά στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, η συζήτηση του νέου προϋπολογισμού. Στην Ολομέλεια, ο κρατικός Προϋπολογισμός θα εισαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου και η συζήτηση του θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της 7ης Δεκεμβρίου, οπότε και η Βουλή θα κληθεί να αποφασίσει με ονομαστική ψηφοφορία που θα διεξαχθεί ταυτοχρόνως και με χωριστούς καταλόγους και ψηφολέκτες για τα έσοδα και τις δαπάνες κάθε υπουργείου.
Γενικοί εισηγητές έχουν οριστεί οι βουλευτές, Ανδρέας Λυκουρέντζος (ΝΔ), Ευκλείδης Τσακαλώτος (ΣΥΡΙΖΑ), Ιωάννης Κουτσούκος (ΠΑΣΟΚ), Νικόλαος Νικολόπουλος (Ανεξάρτητοι Έλληνες), Ηλίας Παναγιώταρος (Χρυσή Αυγή), Ασημίνα Ξηροτύρη – Αικατερινάρη (ΔΗΜΑΡ), Νικόλαος Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ), Δημήτριος (Μίμης) Ανδρουλάκης (Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές).
Ειδικοί Εισηγητές θα είναι οι βουλευτές, Φεβρωνία Πατριανάκου, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Ιωάννης Καράμπελας από τη ΝΔ, Δημήτριος Γελαλής, Στέφανος Σαμοϊλης, Φωτεινή Κούβελα από τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γκόκας, Μιχαήλ Κασσής από το ΠΑΣΟΚ, Γαβριήλ Αβραμίδης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Αρτέμιος Ματθαιόπουλος από τη Χρυσή Αυγή, Δημήτριος Αναγνωστάκης από τη ΔΗΜΑΡ, Χρήστος Κατσώτης από το ΚΚΕ, Θεοδώρα Τζάκρη από τους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές, Βύρων Πολύδωρας από τους ανεξάρτητους βουλευτές. Στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού θα ολοκληρωθεί το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση