GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυξάνονται οι νεκροί από τη χιονοθύελλα στις ΗΠΑ

Ο απολογισμός των θυμάτων της σφοδρής χιονοθύελλας που έχει σαρώσει την περιοχή του Μπάφαλο στις βορειοανατολικές ΗΠΑ αυξήθηκε ...



Ο απολογισμός των θυμάτων της σφοδρής χιονοθύελλας που έχει σαρώσει την περιοχή του Μπάφαλο στις βορειοανατολικές ΗΠΑ αυξήθηκε ακόμη περισσότερο και ανήλθε στους 13 νεκρούς, σύμφωνα με τις αρχές που φοβούνται ότι την περιοχή θα πλήξουν πλημμύρες εξαιτίας της τήξης του χιονιού.

Δύο ηλικιωμένοι έχασαν την ζωή τους ενώ απομακρύνονταν από μία κατοικία η στέγη της οποίας ήταν έτοιμη να καταρρεύσει από το βάρος του χιονιού και ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της κομητείας του Ίρι, Μαρκ Πόλονκαρζ.

Το ύψος του χιονιού ξεπέρασε το 1,80 μέτρο στην περιοχή από την Τρίτη, μια ποσότητα μεγαλύτερη σε σύγκριση με εκείνη που γενικά πέφτει σε διάστημα 1 έτους. Σύμφωνα με το δήμαρχο του Μπάφαλο, τον Μπάιρον Μπράουν, έχουν ήδη καθαριστεί σχεδόν 30.000 τόνοι χιονιού, δηλαδή η ποσότητα που μπορούν να μεταφέρουν 1.500 φορτηγά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση