GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε πτωτική τροχιά το χρηματιστήριο

Σε πτωτική τροχιά για τρίτη συνεχή συνεδρίαση κινήθηκε η χρηματιστηριακή αγορά, υποχωρώντας κάτω από τα επίπεδα των 900 μονάδων. Για...


Σε πτωτική τροχιά για τρίτη συνεχή συνεδρίαση κινήθηκε η χρηματιστηριακή αγορά, υποχωρώντας κάτω από τα επίπεδα των 900 μονάδων. Για μία ακόμη συνεδρίαση η αγορά παρουσιάσθηκε αδύναμη να αντιδράσει και έχασε τα αρχικά αξιόλογα κέρδη, ενώ ο τζίρος διατηρήθηκε σε χαμηλά επίπεδα.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 892,84 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,87%. Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε ανώτερη τιμή στις 912,16 μονάδες (+1,27%) και κατώτερη τιμή στις 889,43 μονάδες (-1,25%). Στη διάρκεια των τελευταίων τριών πτωτικών συνεδριάσεων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης καταγράφει συνολικές απώλειες 7,22%.
Η αξία των συναλλαγών παρέμεινε κάτω από τα 100 εκατ. ευρώ και διαμορφώθηκε στα 71,38 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,95%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,60%.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση