GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθησυχάζουν για το μέλος του πληρώματος του πλοίου στον Πειραιά και τον Έμπολα...

Καθησυχαστικό εμφανίζεται με επίσημη ανακοίνωσή του το ΚΕΕΛΠΝΟ το οποίο... υπογραμμίζει πως το περιστατικό στο φορτηγό πλοίο ελ...



Καθησυχαστικό εμφανίζεται με επίσημη ανακοίνωσή του το ΚΕΕΛΠΝΟ το οποίο... υπογραμμίζει πως το περιστατικό στο φορτηγό πλοίο ελληνικών συμφερόντων «Μάγδα Π», που αναμένεται να φθάσει περίπου στις 9 το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά, προερχόμενο από τη Γουινέα με τελικό σταθμό την Ουκρανία, δεν εμπίπτει στον ορισμό ύποπτου κρούσματος για αιμορραγικό πυρετό Έμπολα.

Όπως έγινε γνωστό από το Κέντρο, στις 17 Νοεμβρίου αναφέρθηκε από τον πλοίαρχο του φορτηγού, περίπτωση μέλους του πληρώματος, με πυρετό, χωρίς ωστόσο να έχει παρατηρηθεί αντίστοιχο σύμπτωμα σε άλλο άτομο του πλοίου. Από την πλοιοκτήτρια εταιρεία, εξάλλου, αναφερόταν ότι τα ελάχιστα άτομα των ντόπιων ναυτεργατών, που επιβιβάσθηκαν στο πλοίο, είχαν υποστεί αυστηρότατο διπλό έλεγχο διαλογής εισόδου στο πλοίο, τόσο από τον γιατρό της ασφαλιστικής εταιρείας του πλοίου, όσο και από τις λιμενικές Αρχές της Γουινέας.

Παρά την καθησυχαστική πρώτη εκτίμηση, το ΚΕΕΛΠΝΟ αναφέρει πως γιατροί τόσο δικοί του όσο και του ΕΚΕΠΥ θα επισκεφθούν το πλοίο με την άφιξή του στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα επιδημιολογικά δεδομένα και να εξετάσουν τον ασθενή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση