GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Ο προϋπολογισμός θα ακυρωθεί από την ψήφο του λαού

Aυτός ο προϋπολογισμός δεν θα εφαρμοσθεί «γιατί θα ακυρωθεί από την ψήφο του ελληνικού λαού», σύμφωνα... με τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίο...



Aυτός ο προϋπολογισμός δεν θα εφαρμοσθεί «γιατί θα ακυρωθεί από την ψήφο του ελληνικού λαού», σύμφωνα... με τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η κυβέρνηση συζητάει με τους δανειστές ένα πακέτο νέων μέτρων που θα συνοδεύει την προληπτική γραμμή στήριξης στο πλαίσιο ενός νέου μνημονίου.
Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου, η κυβέρνηση «απόλυτα συνεπής με τις μνημονιακές πολιτικές» κατέθεσε ένα προϋπολογισμό που συρρικνώνει ακόμα περισσότερο τις κοινωνικές δαπάνες, αυξάνει τους φόρους και ακυρώνει κάθε αναπτυξιακή προοπτική.

Μάλιστα, προσθέτει ότι κινούμενη στην ίδια καταστροφική λογική η κυβέρνηση, «προαναγγέλλει νέες ιδιωτικοποιήσεις σε βάρος της δημόσιας περιουσίας και των συμφερόντων του ελληνικού λαού».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Απόλυτα συνεπής με τις μνημονιακές πολιτικές η κυβέρνηση κατέθεσε ένα προϋπολογισμό που συρρικνώνει ακόμα περισσότερο τις κοινωνικές δαπάνες, αυξάνει τους φόρους και ακυρώνει κάθε αναπτυξιακή προοπτική.

Παράλληλα, κινούμενη στην ίδια καταστροφική λογική, προαναγγέλλει νέες ιδιωτικοποιήσεις σε βάρος της δημόσιας περιουσίας και των συμφερόντων του ελληνικού λαού.

Όλοι γνωρίζουν πως πέρα από τον φετινό προϋπολογισμό η κυβέρνηση συζητάει με τους δανειστές ένα πακέτο νέων μέτρων που θα συνοδεύει την προληπτική γραμμή στήριξης στο πλαίσιο ενός νέου μνημονίου. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι αυτός ο προϋπολογισμός δεν θα εφαρμοσθεί γιατί θα ακυρωθεί από την ψήφο του ελληνικού λαού».

2 σχόλια

  1. TSIPRA, AN KANOYN APOSTASIA ME TOYS ANEKSARTITOYS BOYLEYTES MAZEPSE 1.000.000 STO SYNTAGMA KAI KSEKINA ANENDOTO, OPOS O GERO PAPANDREOY.

    STIS EPOMENES EKLOGES THA PAREIS 60% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανωμαλία της Ελληνικής φυλής. Θέλουμε επανάληψη της ψευδαίσθησης του φανταστικού. Τελικά ήμαστε για δέσιμο. Πώς μπαίνουν στο μυαλό των ανθρώπων εικόνες και παραστάσεις από το ιδεατό, η τον παραλογισμο των αλλων.Εν τω μεταξύ εξελικτικε η κοινωνία, απέκτησε δομές οργανωμένου φασισμού, πού ονομαστικε πελατειακος φασισμός, με μία μεγάλη ομάδα-συμμορία κόμμα, να απολαμβάνει όλο τον πλούτο, και τούς υπόλοιπους να μην μπορούν να καλύψουν ούτε τις στοιχειώδης τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες. Και η μεγάλη τρέλα είναι: να θεωρούνται φυσιολογικά όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση