GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θέλουμε να βγούμε στο ξέφωτο»

Μετά τη συνάντηση του με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Γκίκα Χαρδούβελη στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι στόχος τους...


Μετά τη συνάντηση του με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Γκίκα Χαρδούβελη στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι στόχος τους είναι να βγει η Ελλάδα στο ξέφωτο, αλλά όχι ακάλυπτη. «Να έχουμε έναν θώρακα ασφαλείας που δε θα επιτρέπει κερδοσκοπικά παιχνίδια των αγορών σε βάρος της χώρας».
«Ο υπουργός οικονομικών, κ. Χαρδούβελης, μας ενημέρωσε για το τι συνέβη στο Eurogroup. Η διαπραγμάτευση είναι σκληρή και δύσκολη, αλλά και η τελευταία πριν βγούμε από το Μνημόνιο και την επιτήρηση, γιατί έχουμε ως στόχο να ολοκληρώσουμε την τελευταία επιθεώρηση και να οργανώσουμε την επόμενη φάση στο πλαίσιο που προβλέπει η Ε.Ε. Η τρόικα θα επιστρέψει εγκαίρως», ήταν τα πρώτα λόγια του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.
Όπως ανέφερε στόχος είναι «να βγούμε στο ξέφωτο, με ένα θώρακα ασφαλείας που δε θα επιτρέπει κερδοσκοπικά παιχνίδια των αγορών». Μάλιστα επεσήμανε, ότι η διαπραγμάτευση πρέπει να ολοκληρωθεί «το ταχύτερο δυνατό, πριν αρχίσει η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, πρέπει να υπάρξει ολοκληρωμένη συμφωνία. Πάντα υπάρχει ερώτημα και δίλημμα. Ή θα διαλέξουμε μια λύση που έχουμε παλέψει με θυσία και κόπο και είναι σίγουρη ή άλλες λύσεις που είναι ασαφείς και επισφαλείς».
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση