GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποδέσμευση κεφαλαίων επιδιώκει το υπουργείο Ανάπτυξης

Την αποδέσμευση κεφαλαίων τουλάχιστον 500 εκατ. ευρώ το χρόνο από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), για έργ...


Την αποδέσμευση κεφαλαίων τουλάχιστον 500 εκατ. ευρώ το χρόνο από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), για έργα στη χώρα μας, επιδιώκει το υπουργείο Ανάπτυξης.
Την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης θα συναντηθούν στο Λονδίνο με τον πρόεδρο και ηγετικά στελέχη της τράπεζας στο πλαίσιο προγραμματισμένων επαφών που είχε ξεκινήσει ο πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας με αίτημα, η Ελλάδα να αποτελέσει χώρα προορισμού για κεφάλαια της τράπεζας.
Στελέχη του υπουργείου σχολίασαν σε δημοσιογράφους, πριν λίγο, ότι η αλλαγή στην πολιτική ηγεσία του δεν δημιουργεί κανένα κενό στον προγραμματισμό των ραντεβού. Η ελληνική πλευρά ζητάει να αλλάξει ο κανονισμός της τράπεζας και να επιτραπεί η έναρξη δανειοδότησης έργων για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ίσως για μία πενταετία.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση