GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι να μην κάνεις όταν βάφεσαι!

Κατά τη διάρκεια των γιορτών πολλές από εμάς αποφασίζουμε να βαφτούμε από κάποιον επαγγελματία προκειμένου να είμαστε κούκλες σ...



Κατά τη διάρκεια των γιορτών πολλές από εμάς αποφασίζουμε να βαφτούμε από κάποιον επαγγελματία προκειμένου να είμαστε κούκλες στα διάφορα πάρτι που θα πάμε. Δες τι δεν
πρέπει να κάνεις πριν καθίσεις στην καρέκλα του makeup artist αλλά και κατά τη διάρκεια που γίνεται το μακιγιάζ..

Μην κάνεις αποτρίχωση μία ημέρα πριν..

Μην κάνεις αποτρίχωση στα φρύδια ή το μουστάκι σου μία μέρα πριν το βάψιμό σου. Πέρα από το ότι θα είναι ερεθισμένη η περιοχή, δε θα στέκεται καλά και η βάση.

Μην κάνεις spray tanning..

Πολλές φορές οι ενυδατικές κρέμες και τα primer σπάνε τα χημικά που βρίσκονται από κάτω. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να φύγει το μαύρισμά σου σε ορισμένα σημεία του προσώπου σου.

Μην κοιτάς τη διαδικασία..

Το πιο σημαντικό πράγμα που δεν πρέπει να κάνεις είναι να παρακολουθείς όλη τη διαδικασία. Κατά πάσα πιθανότητα δε θα σου αρέσει αυτό που βλέπεις και θα αγχωθείς χωρίς λόγο μιας και το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.

Μη φοβάσαι να εμφανιστείς με μία φωτογραφία

Είσαι εκεί για να δημιουργήσεις κάτι που θέλεις και πληρώνεις γι’αυτό. Μην ντρέπεσαι να εμφανιστείς με μία φωτογραφία όπου σου αρέσει το μακιγιάζ της κοπέλας που απεικονίζεται. Ίσα- ίσα που θα δώσεις έμπνευση στον καλλιτέχνη.

Μη φοβάσαι να ακούσεις προτάσεις..

Εμπιστεύσου τον καλλιτέχνη να σου κάνει μερικές προτάσεις βασισμένες σε αυτά που θέλεις. Μπορεί να γίνεις ακόμα πιο όμορφη από ότι νομίζεις ότι μπορείς να γίνεις..

Μη φοβηθείς τις βλεφαρίδες..

Ακόμα και αν δεν είσαι φαν του έντονου βαψίματος καλό είναι να βάλεις έστω και λίγες πρόσθετες βλεφαρίδες οι οποίες σίγουρα θα κάνουν τη διαφορά στις φωτογραφίες.

Μην κάνεις κάτι που είναι πολύ μακριά από σένα..

Πολλές φορές η πελάτισσα ζητάει κάποια πράγματα από τον makeup artist, αυτός τα κάνει και έπειτα η πελάτισσα φρικάρει γιατί το αποτέλεσμα είναι πολύ μακριά από εκείνη. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα που είναι πιο κοντά σου για να νιώθεις και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Μην εμφανιστείς χωρίς μακιγιάζ

Για τον καλλιτέχνη είναι καλό να εμφανιστείς βαμμένη για να δει μέχρι που είσαι διατεθειμένη να φτάσεις. Αν εμφανιστείς εντελώς άβαφη, φορώντας μόνο λίγη μάσκαρα και πεις “Έχω βαφτεί σήμερα” τότε εκείνος θα καταλάβει τι σημαίνει για σένα το “είμαι βαμμένη” και θα ξέρει τι ακριβώς πρέπει να σου κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση