GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατροπή: Αυτοί θα αντικαταστήσουν την Ελένη

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να μη λέει να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της, όμως...



Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να μη λέει να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της, όμως...
κάποιοι βιάζονται και ήδη έχει ξεκινήσει μία απίστευτη σεναριολογία για το ποιος θα την αντικαταστήσει, όταν εκείνη θα πάει με το καλό να γεννήσει.

Το όνομα που μέχρι πρότινος έπαιζε δυνατά, ήταν αυτό της Κων/νας Σπυροπούλου, αλλά μάλλον οι τελευταίες εξελίξεις στο «Σπιτάκι» της, απομάκρυναν το ενδεχόμενο να είναι με δόξες και τιμές η αντικαταστάτρια της Ελένης.

Στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει ότι άλλο ένα σενάριο που παίζει, είναι αυτό που συνέβη στις τελευταίες δυο εγκυμοσύνες της, να την αντικαταστήσουν δηλαδή πρόσωπα μέσα από τον Alpha ανά εβδομάδα. Και κάπου εκεί, έπαιξε τ όνομα της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Και στη σεναριολογία, έρχεται να προστεθεί ακόμη μία εκδοχή. Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, δεν ισχύει κανένα από τα παραπάνω σενάρια. Και αυτό, διότι η Μενεγάκη έχει αποφασίσει το κενό που θα αφήσει, να το αναπληρώσουν οι ίδιοι οι συνεργάτες της, Κατερίνα Ζαρίφη, Γρηγόρης Γκουντάρας και Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Και να έχουν κάθε φορά κι από έναν δυνατό γκεστ.

Βέβαια, οι πληροφορίες του womenonly λένε ότι η Ελένη αναμένεται να γεννήσει γύρω στο Πάσχα και μέχρι τότε πολλά σενάρια θα παίξουν και θα πέσουν στο τραπέζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση