GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάρισα: Ιντερνετ καφέ χωρίς άδεια σέρβιρε «φρουτάκια»

Ακόμη και ειδικό μηχάνημα για την εκτύπωση καρτών διέθετε ένα Ίντερνετ καφέ στη Λάρισα, για να προσφέρει στους θαμώνες του μέσω αυτώ...


Ακόμη και ειδικό μηχάνημα για την εκτύπωση καρτών διέθετε ένα Ίντερνετ καφέ στη Λάρισα, για να προσφέρει στους θαμώνες του μέσω αυτών τη δυνατότητα να παίζουν παράνομα τυχερά παιχνίδια τύπου «φρουτάκια». Όμως, άδεια ίδρυσης, λειτουργίας και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, δεν διέθετε!
Στο μαγαζί εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά άνδρες της Ασφάλειας και έπιασαν στα πράσα μία 41χρονη Σέρβα, έναν 36χρονο Αλβανό και έναν 55χρονο Έλληνα που έπαιζαν το απαγορευμένο παιχνίδι σε τρεις από τους συνολικά εννέα υπολογιστές. Μαζί τους, συνέλαβαν και τον 26χρονο προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος που δεν είχε άδεια εργασίας.
Οι υπολογιστές με τις περιφερειακές συσκευές τους κατασχέθηκαν, όπως και 175 ευρώ και αποδείξεις αγοράς καρτών συνολικού ποσού 1.715 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και παράβαση υγειονομικών διατάξεων, ενώ η 25χρονη ιδιοκτήτρια του Ίντερνετ καφέ αναζητείται.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση