GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα το παλέψει ο ΠΑΟΚ για Μπόρχες

Από το περασμένο καλοκαίρι είχε ξεκινήσει το φλερτ του ΠΑΟΚ με την πλευρά του Σέλσο Μπόρχες... Εκείνο που προκύπτει είναι ότι...



Από το περασμένο καλοκαίρι είχε ξεκινήσει το φλερτ του ΠΑΟΚ με την πλευρά του Σέλσο Μπόρχες...

Εκείνο που προκύπτει είναι ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει προσεγγίσει την ΑΙΚ Στοκχόλμης με στόχο την απόκτηση του κοσταρικανού μέσου, του οποίου η αξία έχει ανέβει κατακόρυφα μετά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Εκείνο που τόνισε ο αθλητικός διευθυντής του σουηδικού συλλόγου, Μπιόρν Βέστρουμ, είναι ότι ο διεθνής άσος είναι υπό παραχώρηση ακόμη και μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου (2015), καθώς αντιλαμβάνεται πως δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στη συγκεκριμένη ομάδα μετά το τέλος του συμβολαίου του.

«Εμείς θέλαμε να ανανεώσουμε μαζί του το καλοκαίρι, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα να καταφέρουμε να τον πουλήσουμε την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και να πάρουμε κάποια χρήματα. Οι πιθανότητες να βρει ομάδα τον χειμώνα είναι τεράστιες με βάση και το βιογραφικό του», ανέφερε αρχικά ο Βέστρουμ και πρόσθεσε:

«Μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενδιαφέρθηκε γι’ αυτόν η γαλλική Εβιάν, αλλά κι ομάδες από τη Ρωσία και την Κίνα, όμως αυτός δεν ήθελα να πάει σε καμία από αυτές. Θέλει να πάει σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, όμως ακόμα δεν έχουμε κάποια επίσημη πρόταση για αυτόν».

Όσον αφορά την υπόθεση του Πολωνού διεθνή, Ματέους Κλιχ, συνεχίζεται το έντονο... φλερτ μαζί του, μια και βρίσκεται αρκετά ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Αναστασιάδη, Βρύζα. Το δικό του ρόλο στην ιστορία φαίνεται πως έχει αναλάβει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση