GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Ήσυχου

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Κουμουνδούρου Κ. Ησυχος κατηγόρησε κάποιους ακραίους γύρω από τον Αντώνη Σαμαρά οι οποίοι φλερτάρουν με τ...


Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Κουμουνδούρου Κ. Ησυχος κατηγόρησε κάποιους ακραίους γύρω από τον Αντώνη Σαμαρά οι οποίοι φλερτάρουν με την ιδέα της ελληνοτουρκικής κρίσης για να βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Στις δηλώσεις αυτές απάντησε με δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης. «Οι δηλώσεις του κ. Ήσυχου υπεύθυνου του τομέα Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι μόνο ακραία επαίσχυντες και απαράδεκτες, αλλά κυρίως εθνικά επικίνδυνες».
Ο κ Σταμάτης εξέφρασε την ελπίδα, ότι οι δηλώσεις αυτές, «δεν απηχούν τις απόψεις της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αποτελούν μνημείο προσωπικής ανευθυνότητας και εκδήλωση αδίστακτης ανοησίας» καλώντας την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να λάβει αμέσως θέση.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση