GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολλά ποδάρια είχε ο διάβολος…

Τη νίκη που εδώ και καιρό είχε μεγάλη ανάγκη για να σηκώσει ξανά κεφάλι πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Emirates». Παρά την πολ...


Τη νίκη που εδώ και καιρό είχε μεγάλη ανάγκη για να σηκώσει ξανά κεφάλι πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Emirates». Παρά την πολιορκία της Άρσεναλ προς την εστία του Ντε Χέα, οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν όρθιοι και έφυγαν με το μεγάλο «διπλό», 2-1.
Τρομερό ξεκίνημα για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτοι έλεγχο σε ολόκληρη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ισπανό γκολκίπερ. Τα αμυντικά προβλήματα συνεχίστηκαν για τους παίκτες της Γιουνάιτεντ, που όμως μπόρεσαν να απειλήσουν. Στην πρώτη τους ουσιαστική ευκαιρία στο ματς, ο Ρούνεϊ έπιασε το σουτ η μπάλα κόντραρε στον Γκιμπς, που χρεώθηκε το αυτογκόλ στο 57’.
Η Άρσεναλ… τα έχασε και δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα. Ο Βενγκέρ ανέβασε ψηλά τους παίκτες του και ο Ρούνεϊ ήταν και πάλι ο δράστης… τελειώνοντας υποδειγματικά το τετ-α-τετ απέναντι στον Μαρτίνεζ για το 2-0 στο 85’. Οι «κανονιέρηδες» μείωσαν με γκολάρα του Ζιρού στις καθυστερήσεις, όμως η ομάδα του Φαν Χάαλ δεν έχασε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στην φετινή Premier League.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση