GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν είναι μόνο ο… Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι το κυρίως «πιάτο», αλλά υπάρχουν κι άλλα ματς. Θα «απαντήσει» στον Μέσι ο Κριστιάνο; Θα… συνέλθει η Λίβερπουλ; Θα...


Ο Ολυμπιακός είναι το κυρίως «πιάτο», αλλά υπάρχουν κι άλλα ματς. Θα «απαντήσει» στον Μέσι ο Κριστιάνο; Θα… συνέλθει η Λίβερπουλ; Θα βγάλει νικητή το Άρσεναλ-Ντόρτμουντ; Θα ξεμπλέξει ο 3ος όμιλος;Πέμπτη αγωνιστική φτάσαμε, ήρθε η ώρα να γίνει ένα καλό ξεσκαρτάρισμα. Να ξεχωρίσουν οι καλοί απ’ τους μέτριους, να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους οι πολύ δυνατοί και να έρθουμε πιο κοντά στους κορυφαίους 16 του φετινού Champions League.
Α’ όμιλος
Απ’ τον πρώτο όμιλο ξεχωρίζει –κακά τα ψέματα- το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ισπανία. Εκεί όπου οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην «ανεβασμένη» Ατλέτικο (χωρίς Μιράντα) και να «αγκαλιάσουν» την πρόκριση (δεδομένου ότι κλείνουν τη φάση των ομίλων κόντρα στη Μάλμε). Την ώρα όμως οι ερυθρόλευκοι θα δίνουν τη δική τους μάχη στο Βιθέντε Καλντερόν (κι ενώ οι Ισπανοί με νίκη προκρίνονται μαθηματικά), θα περιμένουν και τυχόν ευχάριστα νέα απ’ τη Σουηδία, όπου η Γιουβέντους (που έρχεται από ευρύ σκορ τελευταία εντός συνόρων) θέλει νίκη κόντρα στην Μάλμε, διότι σε διαφορετική περίπτωση… ψιλοκάηκε!
Το πρόγραμμα:
Ατλέτικο Μαδρίτης – Ολυμπιακός
Μάλμε – Γιουβέντους
Η βαθμολογία:
Ατλέτικο Μαδρίτης 9 (10-3), Ολυμπιακός 6 (6-7), Γιουβέντους 6 (5-4), Μάλμε 3 (2-9).
Η επόμενη αγωνιστική (9/12):
Ολυμπιακός – Μάλμε
Γιουβέντους – Ατλέτικο
Β’ όμιλος
Επιθετική ομάδα η Βασιλεία, φουλ επιθετική η Ρεάλ (έχει ήδη περάσει) και λίγο-πολύ όλοι περιμένουν ένα «ανοιχτό» παιχνίδι. Με δεδομένο φαβορί. Σίγουρα οι Ελβετοί θα θελήσουν να κάνουν κάποιο… μπαμ και να διατηρηθούν σε θέση ισχύος για τη δεύτερη θέση (στο +3 απ’ τις άλλες δύο), όμως ο… Κριστιάνο (70 έναντι 73 γκολ) θα θέλει να απαντήσει στο χθεσινό ρεκόρ του Μέσι και αυτό δεν μπορεί να είναι καλό για τους συμπατριώτες του Φέντερερ. Μόντριτς, Πέπε, Κεντίρα είναι εκτός για τη βασίλισσα, ενώ για τους γηπεδούχους είναι ηχηρή η απουσία του Στρέλερ.
Και παράλληλα, Λίβερπουλ και Λουντογκόρετς στην Βουλγαρία (που ισοβαθμούν) θα κάνουν την τελευταία τους προσπάθεια για πρόκριση στους 16. Διότι όποιος χάσει, χάθηκε (σχεδόν). Και θα δυσκολέψει ακόμα και η τρίτη θέση. Θα βγάλουν… σφυγμό οι τραγικοί φέτος κόκκινοι που για ακόμα ένα ματς θα έχουν επιθετική… λειψανδρία αφού θα απουσιάσουν οι τραυματίες Στάριτζ και Μπαλοτέλι; Θα κάνουν νέα ψυχωμένη εμφάνιση οι Βούλγαροι; Προσεχώς…
Το πρόγραμμα:
Λουντογκόρετς – Λίβερπουλ
Βασιλεία – Ρεάλ Μαδρίτης
Η βαθμολογία:
Ρεάλ Μαδρίτης 12 (11-2), Βασιλεία 6 (6-6), Λίβερπουλ 3 (2-6), Λουντογκόρετς 3 (3-8)

Επόμενη αγωνιστική (9/12):
Λίβερπουλ – Βασιλεία
Ρεάλ Μαδρίτης – Λουντογκόρετς
Γ΄όμιλος
Εδώ κι αν γίνεται… σκοτωμός! Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία. Να νικήσει απόψε την Μονακό, να φτάσει στους 12 βαθμούς και να καπαρώσει το ένα απ’ τα δύο εισιτήρια. Πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής, αλλά απέναντι στον… δικό μας Ζαρντίμ τα πράγματα θα είναι ζόρικα. Γιατί αν μη τι άλλο, οι Μονεγάσκοι έχουν δείξει στο φετινό Champions League πως ξέρουν να διαχειρίζονται καταστάσεις. Κι ό,τι περισσότερο τσιμπήσουν στη Γερμανία, τόσο καλύτερο γι’ αυτούς.
Και απ’ τη στιγμή που οι Γάλλοι είναι στους 5 πόντους, αντιλαμβάνεται κανείς το πόσο σημαντικό είναι το ματς (στις 19:00) ανάμεσα σε Ζενίτ και Μπενφίκα. Στον πρώτο γύρο, οι Ρώσοι είχαν αποδράσει απ’ τη Λισαβόνα και αυτό δεν το ξεχνούν οι «αετοί». Όπως επίσης δεν παραγνωρίζουν πως οι Ρώσοι δεν είναι και πολύ καλά τελευταία. Κι αν εδώ υπάρξει νικητής (απ’ τη στιγμή που οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες), τότε πιθανώς ο ηττημένος να μην έχει και πολλές ελπίδες να συνεχίσει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και μετά τα Χριστούγεννα.
Το πρόγραμμα:
Ζενίτ – Μπενφίκα (18.00)
Λεβερκούζεν – Μονακό (21.45)

Η βαθμολογία:
Μπάγερ Λεβερκούζεν 9 (7-3), Μονακό 5 (1-1), Ζενίτ 4 (3-4), Μπενφίκα 4 (2-5)
Η επόμενη αγωνιστική (9/12)
Μονακό – Ζενίτ, Μπενφίκα – Λεβερκούζεν

Δ’ όμιλος
Η Άρσεναλ έχασε την ευκαιρία πριν λίγες εβδομάδες στην… αυτοκτονία της με την Άντερλεχτ να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση και τώρα τρέχει. Σε ένα ντέρμπι… πολύφορεμένο τα τελευταία χρόνια, οι Λονδρέζοι υποδέχονται την Ντόρτμουντ. Αμφότερες οι ομάδες «πληγωμένες». Τόσο από τραυματισμούς, όσο και… ψυχολογικά μετά τα άσχημα αποτελέσματα εντός συνόρων.
Για τους Λονδρέζους θα λείψουν Εζίλ, Γουίλσιρ, Σέζνι, ενώ μάλλον επιστρέφει ο Κοσιελνί. Απ’ την άλλη, απόντες οι Ρόις και Παπασταθόπουλος, με τους Βεστφαλούς έχοντας ήδη να προκριθεί να θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις κόντρα στην ομάδα του Βενγκέρ που… καίγεται.
Την ίδια ώρα θα υπάρξει ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Βέλγιο. Αν η Άντερλεχτ κερδίσει την Γαλατάσαραϊ, τότε μια «στροφή» πριν το τέλος είναι σίγουρα τρίτη κι ενδεχομένως –αν δε νικήσει η Άρσεναλ- να κυνηγήσει το θαύμα. Είναι αντιληπτό πως οι Τούρκοι παίζουν το τελευταίο τους… χαρτί για ευρωπαϊκή παρουσία κι αν δεν τα καταφέρουν, τότε η θέση του Πραντέλι μόνο επισφαλής μπορεί να θεωρηθεί στον πάγκο, μετά και τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα:
Άντερλεχτ – Γαλατασαράι
Άρσεναλ – Ντόρτμουντ
Η βαθμολογία:
Ντόρτμουντ 12 (13-1), Άρσεναλ 7 (9-7), Άντερλεχτ 2 (5-9), Γαλατασαράι 1 (3-13)
Επόμενη αγωνιστική (9/12):
Γαλατασαράι – Άρσεναλ
Ντόρτμουντ – Άντερλεχτ
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση