GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάκωση ο Μήτρογλου

Εκτός από την κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Τρίπολη στον αγώνα με τον Αστέρα (0-0), ο Μίτσελ έχει άλλον έναν «πονοκέφαλο» ε...



Εκτός από την κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Τρίπολη στον αγώνα με τον Αστέρα (0-0), ο Μίτσελ έχει άλλον έναν «πονοκέφαλο» εν όψει της μεθαυριανής αναμέτρησης με τη Γιουβέντους για το Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μήτρογλου αποχώρησε από το παιχνίδι με ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική, αφού στο πρώτο ημίχρονο του ματς δέχθηκε μία κλωτσιά από αντίπαλο.

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι ο διεθνής επιθετικός έχει υποστεί κάκωση, αλλά το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών θεωρεί ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Πάντως, ο 26χρονος άσος θα εξεταστεί εκ νέου σήμερα για να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του και αν τίθεται πρόβλημα για τη συμμετοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση στο Τορίνο για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση