GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός για τον Ολυμπιακό στην Κέρκυρα

Εντυπωσιακή υποδοχή για τον Ολυμπιακό στην Κέρκυρα! Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στον νησί των Φαιάκων για το παιχνίδι της Κυριακής κι ...


Εντυπωσιακή υποδοχή για τον Ολυμπιακό στην Κέρκυρα! Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στον νησί των Φαιάκων για το παιχνίδι της Κυριακής κι έγιναν δεχτοί με τιμές από μεγάλο αριθμό φίλων της ομάδας που κατέκλυσαν το αεροδρόμιο. Το καλωσόρισμα ήταν εντυπωσιακό, με τον κόσμο να αποθεώνει ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο με συνθήματα, τραγούδια και καπνογόνα.
Στην Κέρκυρα ταξίδεψαν οι Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Σαλίνο και Σιόβας, αφού ο Μίτσελ επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τους Ερίκ Αμπιντάλ, Κώστα Μήτρογλου, Ιμπραΐμ Αφελάι και Ντελβίν Εντινγκά, χωρίς οι παραπάνω να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.
Επίσης εκτός έμειναν οι τραυματίες Ντουρμάζ και Γιαννούλης, όπως και οι Γκαζαριάν και Ολαϊτάν. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15.00.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση