GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επώνυμα brands στην Θεσσαλονίκη

Επώνυμες επιχειρηματικές προτάσεις, οι οποίες άντεξαν στον χρόνο αλλά και την κρίση από τον χώρο της μαζικής εστίασης, της υγείας, της ομ...

Επώνυμες επιχειρηματικές προτάσεις, οι οποίες άντεξαν στον χρόνο αλλά και την κρίση από τον χώρο της μαζικής εστίασης, της υγείας, της ομορφιάς, των υπηρεσιών και συναφείς κλάδους και εμπορικούς τομείς (super-markets κλπ), θα παρουσιαστούν στο κοινό της Βορείου Ελλάδος στην έκθεση ΚΕΜ FRANCHSISE, η οποία διοργανώνεται από τις 14 έως τις 16 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο PORTO PALACE...

Η έκθεση διοργανώνεται όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα ενώ μετά από 4 χρόνια απουσίας από την συμπρωτεύουσα, επιστρέφει με πρωτότυπες προτάσεις αλλά και επιμορφωτικά σεμινάρια, που θα επιτρέψουν στους επίδοξους επιχειρηματίες να υλοποιήσουν άμεσα και εύκολα τα επαγγελματικά τους σχέδια.
Όπως σε κάθε διοργάνωση, οι επισκέπτες από όλες τις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να συνάψουν συνεργασίες με ισχυρά ονόματα της αγοράς και να αναπτυχθούν κατά το παράδειγμα των μητρικών εταιρειών.

Το franchising είναι προσιτό σε κάθε προϋπολογισμό καθώς επιτρέπει μικρές ή μεγάλες επενδύσεις προσφέροντας εγγυήσεις επιτυχίας, κέρδους και συνεχούς ανάπτυξης.

Τα σεμινάρια που θα παρακολουθήσουν οι επισκέπτες της KEM FRANCHISE στην Θεσσαλονίκη:
(ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα θεματολογίας)

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014
12.30: ΓΙΑΤΙ ΤΟ FRANCHISE ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ;
(Πλάτων Μαλικούρτης, Γενικός Διευθυντής της Franchise Business Services (FBS), Κωνσταντίνος Εκατός, Γενικός Διευθυντής FBS B. Ελλάδος)
13.15: ΕΚΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ! ΤΟ FRANCHISING ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ (Παναγιώτης Γ. Ρουσόπουλος- Γενικός Διευθυντής της εταιρείας συμβούλων Franchise The Franchise Co. και Διευθύνων Σύμβουλος της Dale Carnegie Training Hellas)
14.15: ΠΩΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟYΜΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ(Στέφανος Ορφανίδης, Internet Marketer)
15.00: ONE STOP- SHOP ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & FRANCHISE (Θωμάς Κολοκότσης- Διευθύνων Σύμβουλος New Business Group)
17.00: ΠΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE; (Πλάτων Μαλικούρτης, Γενικός Διευθυντής της Franchise Business Service (FBS), Κωνσταντίνος Εκατός, Γενικός Διευθυντής FBS B. Ελλάδος)
17.45: ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΟ AFFILIETES ΚΑΙ ΤΟ INTERNET MARKETING, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ (Χάρης Παπαδόπουλος, Internet Marketer)
18.30: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ FRANCHISE: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ (Παναγιώτης Γ. Ρουσόπουλος- Γενικός Διευθυντής της εταιρείας συμβούλων Franchise The Franchise Co. και Διευθύνων Σύμβουλος της Dale Carnegie Training Hellas, Ορέστης Ρουσόπουλος, ‎New Business Development Manager at Dale Carnegie Training Hellas)

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014
12.30: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ FRANCHISEE: 12 + 1 ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ (Παναγιώτης Γ. Ρουσόπουλος- Γενικός Διευθυντής της εταιρείας συμβούλων Franchise The Franchise Co. και Διευθύνων Σύμβουλος της Dale Carnegie Training Hellas)
13.30: FRANCHISE ΠΟΛΥΧΩΡΟΙ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΓΚΗ & ΜΟΔΑ (Θωμάς Κολοκότσης- Διευθύνων Σύμβουλος New Business Group)
14.15: ΤΙ ΤΥΠΟΣ ΕΙΜΑΙ; ΤΙ FRANCHISE ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ; (Πλάτων Μαλικούρτης, Γενικός Διευθυντής της Franchise Business Service (FBS), Κωνσταντίνος Εκατός, Γενικός Διευθυντής FBS B. Ελλάδος)
15.00: ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΤΗΣ OLYMPIC IDEA (Στέφανος Ορφανίδης, Internet Marketer)
16.00: ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ FRANCHISEE: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ
(Παναγιώτης Γ. Ρουσόπουλος- Γενικός Διευθυντής της εταιρείας συμβούλων Franchise The Franchise Co. και Διευθύνων Σύμβουλος της Dale Carnegie Training Hellas)
17.00: ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FRANCHISE; (Πλάτων Μαλικούρτης, Γενικός Διευθυντής της Franchise Business Service (FBS), Κωνσταντίνος Εκατός, Γενικός Διευθυντής FBS B. Ελλάδος)
17.45: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΤΟ INTERNET MARKETING (Χάρης Παπαδόπουλος, Internet Marketer)
18.30: FRANCHISE ENGAGEMENT: ΠΥΛΩΝΑΣ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (Παναγιώτης Γ. Ρουσόπουλος- Γενικός Διευθυντής της εταιρείας συμβούλων Franchise The Franchise Co. και Διευθύνων Σύμβουλος της Dale Carnegie Training Hellas,Ορέστης Ρουσόπουλος, ‎New Business Development Manager at Dale Carnegie Training Hellas)

Χρήσιμες πληροφορίες:
ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
14-16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PORTO PALACE

26ης Οκτωβρίου (Λιμάνι) Θεσσαλονίκη
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 18:00-21:00, ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:30-20:30, Web site: www.kemexpo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση