GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αύγουστος Κορτώ παντρεύτηκε τον σύντροφό του....

Την επισημοποίηση της σχέσης του με τον σύντροφο του, δημοσιοποίησε ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ, αναρτώντας χθες στον προσωπικό του λογα...

Την επισημοποίηση της σχέσης του με τον σύντροφο του, δημοσιοποίησε ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ, αναρτώντας χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια γαμήλια φωτογραφία.
Δυο χέρια με βέρα, πάνω από το πιστοποιητικό του δήμου της Νέας Υόρκης, όπου έγινε ο γάμος τους, φαίνονται στη συγκεκριμένη φωτογραφία (που ξεπέρασε τα 7.000 like μέσα σε λίγες ώρες) και τη συνοδεύει η λεζάντα “just married”.

Διαδικτυακοί και μη φίλοι, έσπευσαν να τους ευχηθούν άμεσα τα καλύτερα. Ο ίδιος απάντησε στις ευχές με τα εξής λόγια: «Η συγκίνηση και η ευγνωμοσύνη για τις ευχές σας δεν χωρούν σε λόγια. Όσες και όσοι μας τιμάτε με τη φιλία και την αγάπη σας βρισκόσασταν εδώ μαζί μας, στο πλευρό μας».
Eξαιτίας αυτής της σχέσης ο Κορτώ είχε δεχθεί  επίθεση από τον Δήμο Βερύκιο, ο οποίος υποχρεώθηκε στη συνέχεια να του ζητήσει  συγγνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση