GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γυμνή «έφοδος» των Femen στο Βατικανό

Το άβατο του Βατικανού παραβίασαν οι ακτιβίστριες του κινήματος των Femen. Τρεις από αυτές, αποκάλυψαν (όπως συνηθίζουν) το στή...



Το άβατο του Βατικανού παραβίασαν οι ακτιβίστριες του κινήματος των Femen. Τρεις από αυτές, αποκάλυψαν (όπως συνηθίζουν) το στήθος τους, όπου είχαν γράψει ότι ο Πάπας «δεν είναι πολιτικός» στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Το... άβατο του Βατικανού παραβίασαν οι ακτιβίστριες του κινήματος των Femen. Τρεις από αυτές, αποκάλυψαν (όπως συνηθίζουν) το στήθος τους, όπου είχαν γράψει ότι ο Πάπας «δεν είναι πολιτικός» στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου. Η διαμαρτυρία τους όμως προκάλεσε αντιδράσεις, επειδή χρησιμοποίησαν θρησκευτικό σύμβολο με τρόπο που θεωρήθηκε προσβλητικός.

Συγκεκριμένα, τοποθέτησαν στα οπίσθιά τους το σύμβολο αφού πρώτα γονάτισαν φορώντας μαύρες φούστες. Στο σώμα τους είχαν γράψει συνθήματα διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του Πάπα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αμεση ήταν η αντίδραση των αστυνομικών που παρενέβησαν και απομάκρυναν ταχύτατα τις φεμινίστριες από την πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση