GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Fiat διαχωρίζεται από τη Ferrari

Η Fiat Chrysler ανακοίνωσε ότι θα διαχωρίσει την πολυτελή αυτοκινητοβιομηχανία Ferrari από τη μητρική εταιρεία και μάλιστα θα προχωρ...


Η Fiat Chrysler ανακοίνωσε ότι θα διαχωρίσει την πολυτελή αυτοκινητοβιομηχανία Ferrari από τη μητρική εταιρεία και μάλιστα θα προχωρήσει και σε δημόσια εγγραφή του 10% της επιχείρησης σε μία προσπάθεια να συγκεντρώσει πόρους για το φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξής της ύψους 48 δισ. ευρώ.
Η έβδομη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε ότι το διοικητικό συμβούλιο έδωσε εντολή στη διοίκηση της εταιρείας να ολοκληρώση το διαχωρισμό της από τη μητρική.
Το υπόλοιπο 90% θα δοθεί στους μετόχους της μητρικής, FCA, που περιλαμβάνουν την οικογένεια Ανιέλι που ίδρυσε την επιχείρηση.
Ο όμιλος, που μετέφερε τις μετοχές του στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στις 13 Οκτωβρίου, εκτιμά ότι οι μετοχές της Ferrari θα διαπραγματεύονται στην αμερικανική, αλλά και σε μία ευρωπαϊκή αγορά.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση