GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχέδιο ανάπτυξης από τους ΥΠΟΙΚ της G20

Οι προσπάθειες που θα καταβάλουν οι 20 μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου για να ενισχύσουν την οικονομική τους ανάπτυξη κατά 2,1% τα...


Οι προσπάθειες που θα καταβάλουν οι 20 μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου για να ενισχύσουν την οικονομική τους ανάπτυξη κατά 2,1% τα επόμενα χρόνια θα μπορούσαν να έχουν θετικές επιπτώσεις για τις μικρότερες χώρες, υποστηρίζει η εφημερίδα The Australian επικαλούμενη το προσχέδιο του "Σχεδίου Δράσης" της συνόδου της G20 που διεξάγεται στο Μπρίσμπεϊν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το κείμενο αυτό αναφέρει ότι οι χώρες εκτός της G20 μπορεί να δουν τις οικονομίες τους να αυξάνονται κατά άλλο ένα 0,5% μέχρι το 2018, ως αποτέλεσμα των "θετικών επιπτώσεων" από τη συμφωνία του Μπρίσμπεϊν, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Στο οκτασέλιδο προσχέδιο σημειώνεται επίσης ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης θα ελέγχουν την τήρηση των δεσμεύσεων από την G20 και θα καθιστούν υπόλογες τις χώρες εάν δεν τις εφαρμόσουν.
Το τελικό ανακοινωθέν θα δοθεί στη δημοσιότητα αύριο Κυριακή, με τη λήξη της συνόδου κορυφής της G20.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση