GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Game of Thrones, με γάμο και μια πολύ μεγάλη συνάντηση

Τα γυρίσματα του Game of Thrones, είναι σε πλήρη εξέλιξη ενόψει της 5ης σεζόν (τον ερχόμενο Απρίλιο), ωστόσο τα πρώτα SPOILER, ...



Τα γυρίσματα του Game of Thrones, είναι σε πλήρη εξέλιξη ενόψει της 5ης σεζόν (τον ερχόμενο Απρίλιο), ωστόσο τα πρώτα SPOILER, έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.
Στις πρώτες φωτογραφίες που, είχαν κυκλοφορήσει, αποκαλύφθηκε ότι δύο από τους πιο αγαπημένους ήρωες της σειράς, θα συναντηθούν πολύ πιο σύντομα απ' ό,τι θα φανταζόμασταν ή θα θέλαμε.

Έτσι ο Τύριον Λάνιστερ θα έχει την τιμή να συναντήσει, τη μητέρα των δράκων, θυελλογέννητη Νταινέρυς Ταργκάρυεν.

Σε επόμενες φωτογραφίες, είδαμε εικόνες από τον γάμο της Ντάνυ με τον Χιζντάρ ζο Λόρακ, αφού γλύτωσε από τη μανία του δράκου της!
Τώρα, στο νέα πλάνα που διέρρευσαν, ο Ντρόγκον, ένας από τους δράκους της Νταινέρυς εμφανίζεται να βάζει φωτιά σε πέντε άσπιλους. Πρόκειται για μια εκπληκτική λήψη, που δείχνει τους κασκαντέρ να παλεύουν με τις φλόγες.
Όλα τα παραπάνω μας προϊδεάζουν για έναν πραγματικά συγκλονιστικό 5ο κύκλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση