GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Αντζελίνα Τζολί πολιτικός;

Στην συνέντευξή που έδωσε στο γυναικείο περιοδικό Vanity Fair για τον μήνα Δεκέμβριο η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για όλα. Παραδέχθηκε πως...

Στην συνέντευξή που έδωσε στο γυναικείο περιοδικό Vanity Fair για τον μήνα Δεκέμβριο η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για όλα. Παραδέχθηκε πως... σκέφτεται να σταματήσει την υποκριτική για χάρη της πολιτικής. «Όταν ασχολείσαι με την φιλανθρωπία, σκέφτεσαι την πολιτική» είπε. 
«Αν θέλεις να κάνεις μια ριζική αλλαγή, τότε πρέπει να αναλάβεις ευθύνη. Ειλικρινά, δεν ξέρω ποιος ρόλος θα ήταν πιο χρήσιμος για μένα» ανέφερε. Και αποκάλυψε ότι είναι ανοιχτή στην ιδέα για καριέρα στην πολιτική.
Προς το παρόν, η Αντζελίνα Τζολί σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε νέα ταινία μαζί με τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στην ταινία που συμμετείχαν «Mr and Mrs Smith» το 2005. Δήλωσε πως τώρα που είναι σύζυγοι νιώθει διαφορετικά μαζί του, πιο όμορφα και γλυκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση