GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε πόσα χρήματα συγκεντρώθηκαν από το Ice Bucket Challenge και κυρίως που πήγαν

Η… καμπάνια του Ice Bucket Challenge κατέκλυσε το διαδίκτυο για...



Η… καμπάνια του Ice Bucket Challenge κατέκλυσε το διαδίκτυο για...

αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Όποιος δεχόταν την πρόσκληση και βρεχόταν με έναν κουβά παγωμένο νερό, έπρεπε να δωρίσει ένα ποσό στο ίδρυμα ALS.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 115 εκατομμύρια δολάρια υπέρ του συγκεκριμένου ιδρύματος που είναι υπεύθυνο για την έρευνα και αναζήτηση θεραπείας για περισσότερους από 15.000 ανθρώπους που πάσχουν από Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση.

«Θα τριπλασιάσουμε το ποσό που δαπανούμε ετησίως για έρευνες. Έχουμε μια αίσθηση βιασύνης, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να αναγνωρίσουμε την ανάγκη για εποπτεία του διαμοιρασμού των χρημάτων των δωρητών, καθώς προσπαθούμε να προωθήσουμε την έρευνα».

Ακόμα, χρήματα από την καμπάνια θα δοθούν και για την εξυπηρέτηση όσων πάσχουν από την νόσο, βελτιώνοντας τη θεραπεία τους. Ωστόσο, όπως είπε η Πρόεδρος του Ιδρύματος, θα περάσει κάποιο σημαντικό χρονικό διάστημα έως ότου μπορέσουν να διευκρινιστούν ποιοι τομείς χρειάζονται οικονομική ενίσχυση.

«Είναι εκπληκτικό το πόσοι άνθρωποι εμφανίστηκαν με κάποια υποτιθέμενη λύση. Προσπαθούμε να διευκρινίσουμε τι είναι πραγματικότητα και τι είναι ψέμα. Μπορεί να είμαι άνθρωπος που βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο, αλλά θα κοροϊδευόμασταν μεταξύ μας αν πιστεύαμε πως 100 εκατομμύρια φτάνουν για να καταπολεμήσουμε μια τέτοια ασθένεια», πρόσθεσε η πρόεδρος του ιδρύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση