GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόταση μομφής εναντίον του Γιούνκερ για τα «LuxLeaks»

Η υπόθεση «LuxLeaks» που αφορά τις προκλητικές φοροαπαλλαγές των εταιρειών που έχουν ως έδρα το Λουξεμβούργο κλονίζει τον πρόεδ...



Η υπόθεση «LuxLeaks» που αφορά τις προκλητικές φοροαπαλλαγές των εταιρειών που έχουν ως έδρα το Λουξεμβούργο κλονίζει τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τέως πρωθυπουργό του Μεγάλου Δουκάτου Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Συνολικά 76 ευρωβουλευτές από την ριζοσπαστική αριστερά, την ενωτική αριστερά, ευρωσκεπτικιστές και οι μη εγγεγραμμένοι βουλευτές της Μαρίν Λεπέν ζήτησαν από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς να γίνει πρόταση μομφής εναντίον του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στον πρόεδρο της Κομισιόν θα συζητηθεί στην επόμενη ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που θα συγκληθεί την επόμενη εβδομάδα στο Στρασβούργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση