GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την εμπιστοσύνη του στους δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου εκφράζει ο N. Αγγελάρας

Ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Νικόλαος Αγγελάρας εκφράζει κατηγορηματικά την αμέριστη εμπιστοσύνη του στους συναδέλφους του δι...


Ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Νικόλαος Αγγελάρας εκφράζει κατηγορηματικά την αμέριστη εμπιστοσύνη του στους συναδέλφους του δικαστές του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου.
Με αφορμή δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου τα οποία αναφέρονται σε αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου που αφορούν τον έλεγχο συμβάσεων μεγάλης οικονομικής αξίας, ο κ. Αγγελάρας εκφράζει «την αμέριστη εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο και στην ευθυκρισία των δικαστών, όλων των βαθμών, του δικαστηρίου».
Παράλληλα, ο κ. Αγγελάρας εκφράζει «την πεποίθησή του ότι οι δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου θα συνεχίσουν να ασκούν τα δικαιοδοτικά τους καθήκοντα με την ίδια ευσυνειδησία και προσήλωση στην αρχή της νομιμότητας και στη διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος, ανεξαρτήτως τυχόν αποπειρών κάμψης του φρονήματός τους».


Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση