GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από την Κέρκυρα κερδίζοντας με 4-0

Τα γκολ οι Φουστέρ (19’), Τσόρι (50’ πεν., 85’) και Ελαμπντελαουΐ (58’). Με χορταστική εμφάνιση, τέσσερα γκολ και πολλές χαμέ...



Τα γκολ οι Φουστέρ (19’), Τσόρι (50’ πεν., 85’) και Ελαμπντελαουΐ (58’).

Με χορταστική εμφάνιση, τέσσερα γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός έκανε εύκολο το μεσημέρι του στην Kέρκυρα (4-0), προσπέρασε τον ΠΑΟΚ και τον περιμένει στο Φάληρο στο ντέρμπι κορυφής.


Ο φρεσκαρισμένος Ολυμπιακός επικράτησε με άνεση της Κέρκυρας στο ΕΑΚ, χάρη σε γκολ των Φουστέρ (19’), Τσόρι (50’ πεν., 85’) και Ελαμπντελαουΐ (58’).

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το προβάδισμα χάρη σε εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Μπενίτες, που δεν δυσκολεύτηκε να την τελειώσει ο Φουστέρ και έκτοτε ακολούθησε ένας επιθετικός μονόλογος.

Ο Τσόρι ευστόχησε από την άσπρη βούλα (λανθασμένη υπόδειξη από τον Δημητρόπουλο), με τον Αργεντινό να γράφει και το τελικό 4-0 με υπέροχη προσωπική ενέργεια. Ενδιάμεσα ο Ελαμπντελαουϊ σκόραρε έπειτα από εξαιρετική μεταβίβαση του Φορτούνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση