GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερευνάται η εμπλοκή Καρατζαφέρη σε δύο offshore

Αίτημα στη Βουλή προκειμένου να ερευνηθεί αν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφερης, έχει συμπεριλάβει στις  φορολογικές δηλ...



Αίτημα στη Βουλή προκειμένου να ερευνηθεί αν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφερης, έχει συμπεριλάβει στις  φορολογικές δηλώσεις του και δυο υπεράκτιες εταιρείες που φέρεται να του ανήκουν, έστειλαν οι δικαστικές αρχές, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News.

Όπως γράφει η εφημερίδα, πρόκειται για την υπόθεση που σχετίζεται ξανά με τα ελικόπτερα Super Puma, τα λεγόμενα «αμαρτωλά». Σε μία από τις offshore που φέρεται να ανήκει στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ έχουν εντοπιστεί εμβάσματα ύψους 1.650.000 ευρώ σε δύο διαφορετικές περιόδους.

Οι πληρωμές, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φέρονται να έχουν γίνει από τον μεσάζοντα για την αγορά των ελικοπτέρων Super Puma τον Δεκέμβριο του 2000.

Μετά το δημοσίευμα ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε, με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού:

«Σχετικά με την βασιμότητα και έκταση των αναφερομένων στο δημοσίευμα της εφημερίδας REALNEWS δηλώνω ότι αγνοώ παντελώς τα πρόσωπα που αναφέρονται σε αυτό.

Εκτιμώ την προσπάθεια της εφημερίδας να ρίξει άπλετο φως σε τέτοιες υποθέσεις που άλλωστε είναι ξένες στον αξιακό και πολιτικό κώδικα και χαρακτήρα μου.

Προσωπικά, θα κάνω τις επιλογές μου ώστε να διευκολύνω την απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος, έως ότου λάμψει η αλήθεια. Πάντως στέλνω προς όλους το μήνυμα ότι είμαι εδώ, όρθιος και "έχουν γνώσιν οι φύλακες"».

2 σχόλια

  1. Δεν σας το έλεγα πως είναι μεγάλη πουτάνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σαβανοτσεπηs o υιοs σανοπωλη ο γαλαταs η βρωμοκουραδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση