GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η «τυφλή» σχεδιάστρια μόδας που προτιμούν οι σταρ του Χόλιγουντ [Photo - video]

Ποια είναι η σχεδιάστρια που κρύβεται πίσω από τα καλοραμμένα ρούχα της Αντζελίνα Τζολί(Angelina Jolie), της Εύα Λονγκόρια(Eva ...



Ποια είναι η σχεδιάστρια που κρύβεται πίσω από τα καλοραμμένα ρούχα της Αντζελίνα Τζολί(Angelina Jolie), της Εύα Λονγκόρια(Eva Longoria) και άλλων; Το όνομα της είναι.
Πια Γκλάντις Περέι(Pia Gladys Perey), κατάγεται από τις Φιλιππίνες και θεωρείται από τις πιο ταλαντούχες και πετυχημένες στο χώρο της.
Είχε ένα σοβαρό ατύχημα που της άφησε σοβαρή βλάβη και στα δυο μάτια. Μετά από 2 εγχειρήσεις, κατάφερε να επαναφέρει το 70% της όρασης της. Αυτό όμως δε στάθηκε εμπόδιο για την καριέρα της παρά τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

«Μεγάλωσα με τη γιαγιά μου, η οποία δε με άφηνε να βγω να παίξω στο δρόμο με τα άλλα παιδιά. Με πείραζαν συνέχεια γιατί ήμουν τυφλή! Έτσι με ανάγκασε να μένω μέσα μαζί της, ενώ εκείνη σχεδίαζε τα δικά της υφάσματα. Εκεί ήταν που ξεκίνησαν όλα!»


Η ίδια πιστεύει επίσης πως οι Φιλιππίνες έχουν πολλά να διδάξουν στον κόσμο και ότι υπάρχουν μεγάλα ταλέντα που περιμένουν κάποιον να τα ανακαλύψει.

«Το ότι βρίσκομαι με άλλους 2 σχεδιαστές από τις Φιλιππίνες και μπορώ και σχεδιάζω, είναι σαν όνειρο για μένα και αυτό είναι μόνο η αρχή.



Τα ρούχα της έκτος από την Αμερική πωλούνται και σε άλλες μεγάλες αγορές όπως τη Βρετανία, την Αυστραλία, τη Σιγκαπούρη και την Ιρλανδία. Έχει σκοπό να επεκταθεί και σε άλλες 4 χώρες στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Είπε κανείς ότι τα όνειρα δε γίνονται πραγματικότητα; Παρά τις δυσκολίες που συνάντησε ως άτομο με τύφλωση, εργαζομένη στον πολυτελή χώρο της μόδας, δε το έβαλε κάτω και κατάφερε να φτάσει ψηλά.
Πηγή:http://www.newsitamea.gr/epitichimeni-schediastria-modas-provlima-orasis-pou-ntini-tin-antzelina-tzoli-ke-ochi-mono-vinteo/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση