GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε ποιο διάσημο ζευγάρι του ελληνικού θεάτρου μόλις χώρισε! [photo]

Τίτλους τέλους έριξε το διάσημο ζευγάρι του ελληνικού θεάτρου πριν καλά-καλά γιορτάσουν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους. Ο λ...



Τίτλους τέλους έριξε το διάσημο ζευγάρι του ελληνικού θεάτρου πριν καλά-καλά γιορτάσουν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους.
Ο λόγος για τον Άλκη Κούρκουλο και την Ευγενία Δημητροπούλου που γνωρίστηκαν στην παράσταση «Πρόβα νυφικού» ,οπού και πρωταγωνιστούσαν μαζί τον πέρυσι τον χειμώνα.
Οι δύο ηθοποιοί πέρασαν ένα διάστημα μεγάλου πάθους, ενώ σύμφωνα με την Reallife, το καλοκαίρι άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα.
Όσοι τους ζούσαν από κοντά έκαναν λόγο για ένα μεγάλο έρωτα που θα είχε διάρκεια, η πραγματικότητα όμως τους διέψευσε.
Μάλιστα , ο ηθοποιός ήταν εκείνος που έκανε την... αρχή για να συνεχιστεί μία παγωμένη ατμόσφαιρα ανάμεσά τους η οποία και τελικά έφερε το τέλος.

Ο ασυμβίβαστος Άλκης, που έχει ελάχιστες μακροχρόνιες σχέσεις στο ενεργητικό του, άρχισε, σύμφωνα με την ίδια πηγή να «ασφυκτιά».

Προτιμούσε να περνά τα βράδια του παίζοντας μουσική ως dj στο μπαρ του καλού του φίλου, όπου η ηθοποιός, έδινε συχνά το «παρών», προκειμένου να περνά όσο γίνεται περισσότερο χρόνο μαζί του.

Αν και ξαφνικός, ο χωρισμός τους δεν ήταν δραματικός. Χωρίς εντάσεις, «εκρήξεις» ή περιττές αψιμαχίες οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Έτσι κι αλλιώς, συνηθίζει να διατηρεί καλές σχέσεις με όλες τις γυναίκες που έχουν υπάρξει κατά καιρούς στο πλευρό του.

Εδώ και δύο μήνες τόσο εκείνος όσο και εκείνη παραμένουν μόνοι τους και έχουν ρίξει το βάρος τους στα καλλιτεχνικά τους σχέδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση