GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΣΟΚ: Έκαψαν ζωντανό φερόμενο βομβιστή καμικάζι στη Νιγηρία [photo]

Φωτιά σε έναν φερόμενο βομβιστή – καμικάζι σε σταθμό λεωφορείων στη βορειοανατολική Νιγηρία, όπου πριν από 3 εβδομάδες είχαν σκ...



Φωτιά σε έναν φερόμενο βομβιστή – καμικάζι σε σταθμό λεωφορείων στη βορειοανατολική Νιγηρία, όπου πριν από 3 εβδομάδες είχαν σκοτωθεί τουλάχιστον 30 άνθρωποι σε μία βομβιστική επίθεση, έβαλαν εξαγριωμένοι πολίτες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Trust, ο φερόμενος βομβιστής έφθασε στο σταθμό των λεωφορείων στο Γκόμπε μεταφέροντας ένα σακίδιο, το περιεχόμενο του οποίου δεν επέτρεψε να ελέγξουν οι άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας. Στη συνέχεια, αφού πέταξε το σακίδιο, επιχείρησε να το σκάσει κρατώντας ένα τηλεχειριστήριο στο χέρι, ωστόσο μια ομάδα νεαρών ανδρών τον έπιασε, τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά.

Ο άνδρας υπέκυψε στα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη, ενώ η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο σάκος περιείχε πράγματι εκρηκτικό μηχανισμό.

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση που είχε σημειωθεί στο σταθμό λεωφορείων του Γκόμπε, την 31η Οκτωβρίου, είχε στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 30 ανθρώπους, ενώ είχε αποδοθεί στην εξτρεμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση