GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! Δολοφονική επίθεση εναντίον Έλληνα πολιτικού. Τον χτύπησαν άγρια στο κεφάλι! [photo]

Θύμα πισώπλατης επίθεσης που λίγο έλειψε να αποβεί φονική έπεσε το απόγευμα της Τρίτης ο...



Θύμα πισώπλατης επίθεσης που λίγο έλειψε να αποβεί φονική έπεσε το απόγευμα της Τρίτης ο...

αντιδήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης από αγνώστους που τον χτύπησαν άγρια στο κεφάλι με σιδερολοστό και έσπευσαν να εξαφανιστούν!

Τη στιγμή της επίθεσης, ο αντιδήμαρχος μιλούσε στο κινητό με τη μητέρα του η οποία δεν αντιλήφθηκε ότι ο γιος της είχε τραυματιστεί και νόμιζε ότι κόπηκε η σύνδεση!
Παρά τα πολλαπλά χτυπήματα που του κατάφεραν οι παρ' ολίγον δολοφόνοι του, ο κ. Ινιωτάκης κατέφυγε αιμόφυρτος σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο και ζήτησε βοήθεια!
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου σήμανε συναγερμός και έφτασαν συγγενείς του, στελέχη της δημοτικής αρχής και άνδρες της Ασφάλειας. Όμως, δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση, ενώ δεν είδε και τους δράστες που τον πλησίασαν αθόρυβα από πίσω μόλις βγήκε από το αυτοκίνητό του που είχε παρκάρει στην συγκεκριμένη θέση πάρκινγκ που διαθέτει.

Δυνάμεις της τοπικής Αστυνομίας προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες της άνανδρης επίθεσης από το υλικό που κατέγραψαν οι ασφαλείας των γύρω καταστημάτων, ενώ αναζητούν και αυτόπτες μάρτυρες. Το ενδεχόμενο της ληστείας έχει αποκλειστεί, αφού οι θρασύδειλοι δράστες δεν ερεύνησαν τις τσέπες του θύματος.

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου
Σε γραπτή δήλωση του ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός αναφέρει:
«Ο αντιδήμαρχος Πέτρος Ινιωτάκης ,εδέχθη σήμερα το απόγευμα σκληρή και άνανδρη επίθεση από άγνωστους δράστες.
Καταδικάζω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη δολοφονική αυτή επίθεση και αναμένω από την αστυνομία να προχωρήσει τάχιστα στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση